Mancaruri cu carne

Biftec de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza s

ingrediente

   500 gr. carne (muschi de vaca)
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza si se pipereaza. Apoi se pune in tigaie sau intr-o cratita cu unt foarte incins si se prajeste pe ambele parti pina este gata (15-20 minute). Se asaza biftecul pe un platou.


Se toarna deasupra sos si unt. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti. De asemenea, se pot servi castraveti murati, castraveciori in otet sau salata verde.
Incearca si Cosulet cu piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec de vita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite