Mancaruri cu carne

Bitoci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca carnea si se framinta bine cu 100 gr. de unt. Se sareaza si se pipereaza. Se formeaza chiftelute mari care se dau prin faina si apoi prin oua

ingrediente

   500 gr. muschi de vaca
   150 gr. unt
   3 buc. ceapa
   sare
   piper
   o ceasca smintina
   2 oua
   2 linguri faina

mod de preparare

Se toaca carnea si se framinta bine cu 100 gr. de unt. Se sareaza si se pipereaza. Se formeaza chiftelute mari care se dau prin faina si apoi prin ouale batute ca pentru omleta. Intr-o cratita cu unt incins se pun bitocile la prajit. Cind sunt aproape gata, se toarna peste ele ceapa taiata pestisori care s-a prajit separat si smintina.
Incearca si Lebertwurst
Daca ti-a placut reteta noastra "Bitoci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite