Blancheta de pasare cu orez

Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez 1 kg carne de pasare
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina
  • 100 g ceapa
  • 150 g unt
  • 75 g faina
  • 300 g orez
  • o lamiie sau sare de lamiie
  • sare

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci