Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseÎn luna aprilie a fost ziua de naștere a mezinei noastre, care și-a dorit foarte mult un tort cu căpșuni și mure....
Desert tort unicorn cu capsuni, mure si bezea elvetianaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii