Pentru Boeuf Stroganoff am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă. Am adăugat bucătile de carne de vita tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute.
Pentru Boeuf Stroganoff am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă.
Am adăugat bucătile de carne tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute.
Când carnea şi-a schimbat culoarea, am adăugat ceapa tăiată julien şi un pic de sare. Am amestecat bine şi am lăsat câteva minute să se căleasca ceapa.
Am adăugat ciupercutele tăiate în 2 sau în 4 şi am lăsat 5 minute.
Am pus apoi smântâna şi piperul, şi am amestecat bine. La primul clocot am adăugat pasta de roşii şi muştarul şi am lăsat să fiarba la foc mic cca 15 minute. Când a început să se lege sosul, am pus castravetele tăiat feliuţe, apoi căţeii de usturoi pisaţi. Am mai lăsat cca 5-10 minute.
Boeuf Stroganoff se serveste lângă o mămăliguţă fierbinte!
Sursa acestei retete este blogul culinar sim0na-world.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii