Boeuf Stroganoff

Pentru Boeuf Stroganoff am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă. Am adăugat bucătile de carne de vita tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Boeuf Stroganoff

Ingrediente

  • - 500 g carne vită
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 200 g ciuperci
  • 1 linguriţa muştar
  • 2 linguriţe pastă roşii
  • 300 g smântână grasă
  • 1 castravete murat
  • sare
  • piper
  • 3 caţei de usturoi

Mod de preparare

Pentru Boeuf Stroganoff am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă.
Am adăugat bucătile de carne tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute.
Când carnea şi-a schimbat culoarea, am adăugat ceapa tăiată julien şi un pic de sare. Am amestecat bine şi am lăsat câteva minute să se căleasca ceapa.
Am adăugat ciupercutele tăiate în 2 sau în 4 şi am lăsat 5 minute.
Am pus apoi smântâna şi piperul, şi am amestecat bine. La primul clocot am adăugat pasta de roşii şi muştarul şi am lăsat să fiarba la foc mic cca 15 minute. Când a început să se lege sosul, am pus castravetele tăiat feliuţe, apoi căţeii de usturoi pisaţi. Am mai lăsat cca 5-10 minute.


Boeuf Stroganoff se serveste lângă o mămăliguţă fierbinte!
Sursa acestei retete este blogul culinar sim0na-world.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci