Mancaruri cu carne

Reteta Brociolone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o

ingrediente

   sos: un morcov
   o ceapa
   o radacina telina
   o telina
   frunze de dafin
   oregano
   300 grame rosii
   are
   piper
   ulei umplutura: 100 grame firmituri piine
   o lingurita patrunjel tocat
   un catel usturoi tocat
   jumatate lingurita oregano
   o lingurita brinza rasa
   o lingurita parmezan
   2 oua
   fierte tari
   ulei
   sare
   piper pentru servire: carne de vita
   ulei

mod de preparare

Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.

Umplutura: Se amesteca ingrediewntele cu mina, intr-un vas

Carnea: Se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.
Incearca si Costita cu fasole uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Brociolone" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.