Budinca de taitei cu cirnati afumati

Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smintina. Se unge o forma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. taitei
  • o lingura untura
  • 250 gr. sunca afumata
  • 1 pahar smintina
  • 2 oua
  • 1 lingura de pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smintina. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc