Aceasta retete cu carne de miel se prepara rapid si este perfecta pentru masa de Paste. Gasiti retete pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu carne de miel.
Aceasta retete cu friptura de miel se prepara rapid si este perfecta pentru masa de Paste. Se prajestea carnea de miel in uleiul incins. Se sareaza, se pipereaza si se asaza apoi pe gratarul cuptorului, iar dedesubt se monteaza o tava pentru grasimea scursa. Se coace 25 de minute. Sosul scurs in tava se stinge cu supa de miel, se adauga vinul, tarhonul, usturoiul, foaia de dafin si fructe de ienupar. Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se mai lasa la fiert pana isi reduce volumul pana la doua treimi din cantitate. Se strecoara sosul si se mai lasa sa dea intr-un clocot, apoi se ia vasul de pe foc. Se adauga treptat cuburi de unt si se omogenizeaza. Se sareaza, se pipereaza, apoi se scoate mielul din cuptor si se taie felii pe os, apoi se asaza in farfurii cu sosul deasupra.
Mancarea cu carne de miel se serveste garnisita cu nuci si verdeata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii