Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Carnatii de casa sunt deliciosi.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Carnati proaspeti de porc

Ingrediente

  • Pentru 6 kg:
  • carne de porc - 3
  • 250 kg
  • grasime bucati - 1
  • 5 kg
  • carne de vita - 800 g
  • usturoi - 25 g
  • cimbru - 20 g
  • sare si piper dupa gust
  • mate de porc - 12 m.

Mod de preparare

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Matele se spala si se tin in apa rece. Grasimea se taie bucati mici. Carnea si grasimea se da prin masina de tocat cu sita de 6 mm, se amesteca cu piper, sare, cimbru si mujdei de usturoi. Compozitia obtinuta se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu membranele.

Carnatii proaspeti de porc se tin cateva ore la frigider, pentru fezandat.


Carnatii de casa pot fi prajiti si serviti alaturi de varza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci