Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Carnatii de casa sunt deliciosi.
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Matele se spala si se tin in apa rece. Grasimea se taie bucati mici. Carnea si grasimea se da prin masina de tocat cu sita de 6 mm, se amesteca cu piper, sare, cimbru si mujdei de usturoi. Compozitia obtinuta se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu membranele.
Carnatii proaspeti de porc se tin cateva ore la frigider, pentru fezandat.
Carnatii de casa pot fi prajiti si serviti alaturi de varza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii