Mancaruri cu carne

Reteta Carne de miel cu marar verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa toca

ingrediente

   1 kg carne de miel
   500 gr marar verde
   1 ceapa
   1 lingura de faina
   o jumatate de lamaie
   1 ceasca de ulei
   sare
   piper boabe

mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se acopera cratita. Se fierbe inabusit pana cand ceapa devine sticloasa. Se curata mararul, se spala si se toaca marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa. Se amesteca o lingura de faina cu putina apa rece, se pune sosul peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie in mancare si se introduce cratita in cuptorul fierbinte. Se scoate cand carnea se poate consuma.
Pofta buna!



Alte retete:



Zacusca cu ciuperci

Mancare de mazare

Ciorba radauteana
Incearca si Coaste de porc cu miere si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu marar verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.