Mancaruri cu carne

Carne de pasare cu smintina si ceapa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
soare lucica 1090 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batu

ingrediente

   500 gr. carne de pasare tocata
   2 felii piine
   4 linguri lapte
   3 oua
   1 lingura smintina
   sare
   piper
   2 cepe rosii
   usturoi
   2 linguri faina

mod de preparare

Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc.
Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cind s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.
Incearca si Tagliatelle cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare cu smintina si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite