Carne de pasare cu smintina si ceapa

Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. carne de pasare tocata
  • 2 felii piine
  • 4 linguri lapte
  • 3 oua
  • 1 lingura smintina
  • sare
  • piper
  • 2 cepe rosii
  • usturoi
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc.

Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cind s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc