Mancaruri cu carne

Carne de vaca cu legume si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg. Orezul se fierbe separat.

ingrediente

   100 gr. carne de vaca slaba
   1/2 buc. morcov
   1/2 buc. patrunjel
   1/4 buc. telina
   dovlecel
   o lingura mazare verde
   1 buc. cartof
   5-6 pasati fasole verde
   1 buc. rosie
   o lingura orez fiert
   15 ml ulei
   sare
   verdeata

mod de preparare

Se fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg. Orezul se fierbe separat. Se taie apoi carnea bucatele si se amesteca cu legumele, orezul si rosia curatata, taiata sferturi. Se adauga uleiul si verdeata deasupra si se lasa sa scada 5 minute.
Incearca si Ciulama din carne de gaina
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vaca cu legume si orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite