Carne de vaca inabusita

Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr carne macra
  • 4 cepe
  • 50 gr untura
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar vin
  • 1 pahar apa

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga in untura ramasa cepele taiate in felii foarte subtiri. Intr-un alt vas, se pune un strat de ceapa, se asaza feliile de carne, sare, piper, din nou un strat de ceapa si verdeata tocata marunt deasupra. Se toarna vinul si apa si se introduce vasul in cuptorul preincalzit si se lasa la fiert pe foc mic pana cand apa scade.


Mancarea se serveste cu paste fainoase sau morcovi sote.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci