Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi
Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.
Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.
Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.
Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!
Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Scallopine alla marsala,
Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,
Rulouri de carne de vitel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii