Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi
Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.
Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.
Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.
Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!
Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Scallopine alla marsala,
Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,
Rulouri de carne de vitel

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii