Carne de vitel in sos de portocale

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de vitel
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 ligurita zahar
  • 300 ml supa de vaca
  • 3 linguri suc de portocale
  • piper negru

Mod de preparare

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.

Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.

Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.

Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!

Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:

Scallopine alla marsala,

Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,

Rulouri de carne de vitel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc