Mancaruri cu carne

Reteta Carne de vitel in sos de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.
Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi

ingrediente

   carne de vitel
   1 lingura otet de vin rosu
   1 ceapa
   1 ligurita zahar
   300 ml supa de vaca
   3 linguri suc de portocale
   piper negru

mod de preparare

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.

Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.

Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.

Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!



Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro



Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:

Scallopine alla marsala,

Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,

Rulouri de carne de vitel
Incearca si Miel cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel in sos de portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.