Cartofii curatati, spalati, taiati cubulete se pun in tava si se lasa deoparte.
In tigaia cu ulei se rumenesc putin fleicile, apoi se scot pe o farfurie, iar in acelasi ulei se caleste ceapa, se adauga bulionul, apoi se rastoarna peste cartofi si se amesteca impreuna cu sare, piper, rozmarin si vin. Se pun deasupra carnatii si fleicile, se acopera cu folie de aluminiu, iar la cuptor va sta 40 min. Dupa acest timp se descopera si se mai lasa 10min sa se rumeneasca. Se serveste fiecare cu ce doreste!
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe