Mancaruri cu carne

Cartofi francezi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Cataranciuc Emil 8405 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o tigaie incinsa cu ulei se aranjeaza un strat nu prea gros de carne (se acopera doar fundul tigaii), deasupra se asaza un strat subtire de ceapa

ingrediente

   carne de vaca (taiata felii)
   ceapa (taiata felii)
   cartofi (taiati in bucati nu prea groase)
   branza topita
   maioneza
   sare (dupa gust)

mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa cu ulei se aranjeaza un strat nu prea gros de carne (se acopera doar fundul tigaii), deasupra se asaza un strat subtire de ceapa, la fel se procedeaza si cu cartofii, care vor fi si ei înveliti cu un strat deceapa. Peste aceasta combinatie de cartofi, carne si ceapa se presara branza,apoi
se unge totul cu maioneza. Fiecare strat se sareaza dupa gust.
Incearca si Limba in sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi francezi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite