Cartofi taranesti cu carne tocata

Cartofii taranesti cu carne tocata sunt usor si rapid de gatit. Pe langa cartofi, mai ai nevoie de kaiser, ceapa, condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 50 gr kaizer
  • 2 cepe
  • chimen
  • 5 linguri ulei
  • 2 lingurite delikat
  • piper
  • boia dulce
  • 500 gr carne tocata
  • 10 castraveciori
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 200 gr smantana

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert imn apa cu sare. Se scurg, apoi se lasa la racit. Separat, se toaca kaizerul cubulete, castraveciorii se taie in sferturi, ceapa se toaca marunt. Se pun la calit in 2 linguri de ulei kaizerul, carnea tocata si cartofii scursi. Se lasa totul la rumenit, apoi se adauga ceapa, condimentele, iar la final smantana.


Se serveste mancarea calda, alaturi de castravetii murati.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci