Mancaruri cu carne

Reteta Chiftea din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea de pui dezosata se toaca. Painea uscata se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei fierbinte, apoi se

ingrediente

   400 g carne de pui
   1.5 paine uscata
   2 bucati mici de ceapa rosie
   1 ou
   pesmet
   lapte
   ulei
   patrunjel
   piper
   busuioc
   sare

mod de preparare

Carnea de pui dezosata se toaca. Painea uscata se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei fierbinte, apoi se lasa la racit. Carnea, ceapa si painea se amesteca cu ou, sare, patrunjel tocat si busuioc. Din pasta astfel obtinuta, se formeaza chiftelutele, se trec prin pesmet si se rumenesc in ulei fierbinte.
Alte retete recomandate








Ostropel pui





Tocanita piept de pui
Incearca si Rulouri cu varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftea din carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.