Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou, ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza
Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou, ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici. Se pune apa la fiert cu delicat cand da in clocot se adauga chiftelutele si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se scot pe un platou.
Sos alb:
Se topeste untul si se adaua faina amestecat incontinuu sa nu se faca cocoloase se toarna cate un pic pana se leaga bine din supa unde au fiert chiftelutele~300 ml si se lasa sa dea in clocot dupa care se adauga smantana si chiftelutele se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.
Se serveste alaturi de legume, pireu, orez.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii