Mancaruri cu carne

Chiftelute in sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca m

ingrediente

   O chifla
   50 g sunca afumata
   2 fire patrunjel
   2 fire busuioc
   500 g carne tocata
   5 oua
   sare
   piper
   2 linguri unt
   100 g morcovi
   150 g varza
   200 g cascaval
   500 ml lapte
   suc de lamaie
   nucsoara macinata

mod de preparare

Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara.
Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi.
Incearca si Rinichi sote
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite