Legume aromate cu delicioasele copanele de pui!
Ciocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri, se ung cu un pic de ulei, se ung cu mustar, apoi se sareaza si condimenteaza; se infasoara fiecare in cate o felie de bacon, apoi se asaza unul langa altul in tavita, se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor, cca. 40 minute, pana se intrepatrund si se rumenesc frumos.
Varza se da in 2-3 clocote, se scurge si se trece sub jet de apa rece, apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita, se stropesc cu ulei, se sareaza si condimenteaza, apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor, cca. 20 minute pana se rumenesc. Se presara mararul verde.
Ciocanele se servesc, alaturi de garnitura de legume.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii