Mancaruri cu carne

Reteta Ciulama de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
gabytza_gaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciulama de pui"
 
Ciulama de porc este o mancare cu carne ce se poate servi alaturi de mamaliguta sau galuste.

ingrediente

   400 g carne de porc
   1 ceapa
   5 catei usturoi
   sare
   piper
   un pahar cu vin
   300 g smantana
   1 lingura amidon

mod de preparare

Carnea o spalam si taiem bucati mari.O punem in tigaie si o prajim in putin ulei pe ambele parti.Scoatem carnea si in uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata si o calim putin.Dupa care adaugam paharul cu vin si carnea si le fierbem la foc mic acoperit.
Cand aproape a scazut zeama adaugam smantana amestecata cu amidonul,usturoiul curatat si pisat,sare,piper dupa gust.Amestecam continuu pana incepe sa se ingoasa(cateva minute) si oprim focul.


Produsele philips mi-ar fi de ajutor as termina repede mancarea si sa aiba un aspect si mai placut


Servim ciulamaua de porc cu mamaliga si cateva foi de ceapa verde tocata deasupra.

Incearca si Ficatei cu sos de maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.