Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece.
Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Patrunjelul se spala, se taie marunt. Puiul se pune la fiert in apa rece cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, telina, ceapa, jumatate de cub MAGGI si se fierb inca 15 minute. Dupa fierbere, supa se strecoara. Carnea se tine in putina supa strecurata. Faina se dizolva in 150 ml supa rece, se adauga uleiul caldut, se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase si pentru omogenizare. Se fierbe 15 minute, amestecand continuu; treptat se pun ciupercile si supa calda, pana se obtine consistenta pentru ciulama. Se adauga bucatile de carne, care vor fi acoperite de ciulama. Se presara deasupra cu patrunjel verde.
Ciulamaua de pui cu ciuperci si legume se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii