Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Patrunjelul se spala, se taie marunt. Puiul se pune la fiert in apa rece cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, telina, ceapa, jumatate de cub MAGGI si se fierb inca 15 minute. Dupa fierbere, supa se strecoara. Carnea se tine in putina supa strecurata. Faina se dizolva in 150 ml supa rece, se adauga uleiul caldut, se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase si pentru omogenizare. Se fierbe 15 minute, amestecand continuu; treptat se pun ciupercile si supa calda, pana se obtine consistenta pentru ciulama. Se adauga bucatile de carne, care vor fi acoperite de ciulama. Se presara deasupra cu patrunjel verde.
Ciulamaua de pui cu ciuperci si legume se serveste calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe