1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobi
1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare)
2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii.
3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul, mierea, sare si piper.
4. Se omogenizeaza bine toata compozitia.
5. Se curata coastele de grasime in exces, se spala, se scurg iar apoi se usca.
6. Se pun coastele intr-un castron si se toarna peste el sosul pregatit.
7. Se amesteca bine, astfel incat coastele sa fie unse cu sos.
8. Astfel unse, coastele se pun pe gratarul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se servesc fierbinti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii