Cocos cu sos de vin

Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi, ciuperci, un pahar de vin, faina si putin unt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un cocos
  • 2 cepe sau
  • arpagic
  • 2 catei de usturoi
  • 5-6 ciuperci
  • un pahar de vin
  • o lingurita de faina
  • putin unt

Mod de preparare

Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi, ciuperci, un pahar de vin, faina si putin unt. Cocosul se taie bucati si se pune cu ceapa taiata felii in unt sa se rumeneasca, apoi se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate marunt, sarea si piperul, dupa care se fierb. Cand carnea este fiarta, se adauga vinul si faina amestecata cu sos. Se da la cuptor si se lasa pana scade.


Cocosul cu sos de vin se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori