Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi, ciuperci, un pahar de vin, faina si putin unt.
Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi, ciuperci, un pahar de vin, faina si putin unt. Cocosul se taie bucati si se pune cu ceapa taiata felii in unt sa se rumeneasca, apoi se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate marunt, sarea si piperul, dupa care se fierb. Cand carnea este fiarta, se adauga vinul si faina amestecata cu sos. Se da la cuptor si se lasa pana scade.
Cocosul cu sos de vin se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii