Mancaruri cu carne

Reteta Costita prajita in sos de rosii si miere

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Incinge uleiul, adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pe foc mic timp de 5 minute. Adauga otetul de mere si caleste totul 3 minute pe foc mare, dup

ingrediente

   2 linguri ulei de masline
   1 ceapa tocata marunt
   3 catei de usturoi pisati
   jumatate pahar otet de mere
   200 ml suc concentrat de rosii
   4 linguri miere
   1 lingurita cimbru
   1 lingurita busuioc
   jumatate pahar sos Worcester
   1 pahar supa de carne
   1
   5 kg costita de porc
   sare
   piper

mod de preparare

Incinge uleiul, adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pe foc mic timp de 5 minute. Adauga otetul de mere si caleste totul 3 minute pe foc mare, dupa care urmeaza sucul de rosii, condimentele, mierea, sosul si supa de carne. Fierbe totul pe foc mediu 12-15 minute. Toarna acest sos peste costita si inbabuse-o 15 minute. Preincalzeste cuptorul, pune costita intr-un vas termorezistent cu partea grasa in sus. Toarna saramura peste costita si condimenteaza. Prajeste-o in jur de 1 ora la cuptor. Unge-o din 10 in 10 minute cu saramura, iar daca sosul incepe sa se prinda adauga putina apa.
Alte retete recomandate:



Musaca de vinete

Tocanita de pui

Mancare de mazare
Incearca si Perisoare de vita la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita prajita in sos de rosii si miere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.