Mancaruri cu carne

Reteta Costite de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Costitele de vitel se prepara impreuna cu ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, condimente, ulei, bulion, vin rosu, supa si boabe de ienupar.

ingrediente

   2 cepe
   2 morcovi
   2 catei de usturoi
   2 fire de telina
   1 radacina patrunjel
   2 kg costite de vitel
   sare
   piper
   4 linguri ulei
   1 lingurita bulion
   200 ml vin rosu
   400 ml supa
   1 lingurita boabe de ienupar
   1 lingurita boabe de piper
   1 foaie de dafin

mod de preparare

Ceapa, usturoiul si legumele, se curata si se toaca marunt. Se condimenteaza costitele si se prajesc in 2 linguri de ulei, dupa care se scot. In grasimea ramasa se calesc legumele, se adauga bulionul si se stinge totul cu 100 ml vin rosu. Dupa ce a fiert totul, se pune carnea in vas, se toarna 200 ml supa si se adauga mirodeniile. Se pune vasul in cuptor si se lasa la inabusit 90 de minute. Se intoarca carnea de mai multe ori si se toarna 100 ml vin si 200 ml supa.


Costitele se servesc calde, impreuna cu sosul si legumele inabusite.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Sarmale de post
Ciorba radauteana

Incearca si Pulpa de porc la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.