Cotlet de berbec cu ciuperci

Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de berbec cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete, slanina, uei, ceapa, ciuperci, vin rosu, cimbru.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cotlete
  • 2 linguri ulei
  • 100 g slanina afumata
  • 2 cepe
  • 2 pahare vin rosu
  • o lingura faina
  • 250 g ciuperci
  • cibru
  • patrunjel
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotlet de berbec cu ciuperci este o reteta grozava pe care merita sa o incercati oride cate ori aveti ocazia. Slanina si ceapa se pun la prajit in ulei. Apoi se prajesc cotletele. Dupa ce s-au rumenit, se pun la cuptor, se adauga slanina, ceapa si o lingura de faina. Se amesteca si se adauga vinul rosu. Se pun si un pahar de apa fierbinte, sare, piper, 2-3 foi de dafin, cimbru, patrunjel verde tocat si ciupercile spalate si taiate felii. Vasul se lasa la cuptor o ora si jumatate.


Cotletul de berbec cu ciuperci se serveste imediat. Puteti servi cu orez sau paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci