Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de miel pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si pielea de pe os. Bucatile de carne se bat putin.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   cotlet de miel - 700 g
   oua - 2 bucati
   faina - 50 g
   pesmet - 200 g
   ulei - 150 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si pielea de pe os. Bucatile de carne se bat putin si se sareaza. Faina si pesmetul se cern. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cotletele se trec prin faina, se prajesc in ulei.




Cotletul de miel pane se serveste cald, cate 2 bucati la portie.


Incearca si Ceafa gratinata cu sos special
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.