Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

Ingrediente

  • 4 cotlete porc fara os
  • 400g rosii in bulion
  • 6 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • 50 g masline
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.

Se pun intr-o tava, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic.

Rosiile cu tot cu bulion se pun pe foc mic si se lasa sa scada putin.

Se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele.

Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.

Cand s-a facut carnea la cuptor , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.

Am servit alaturi de cartofi noi la tava.

Reteta Cotlet de porc cu sos de rosii si masline a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro

Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:

Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie

Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc cu sos picant

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci