Mancaruri cu carne

Reteta culinara Cotlet de porc la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cotletul se frige la cuptor.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   cotlet de porc fara os 600 g
   untura/ulei 25 g
   morcovi 50 g
   ceapa 25 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cotletul se frige la cuptor intr-o tava cu untura sau ulei si 50 ml apa. Cand este pe jumatate fript, se adauga morcovi, ceapa, piper si se stropeste din cand in cand cu jiul format.




Cotletul de porc la tava se serveste cald, cu diferite garnituri de legume.


Incearca si Mancare de pui cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite