Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea Turnati compozitia peste cotletele
mod de preparare
Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea Turnati compozitia peste cotletele de miel asezate intr-un vas de portelan. Acoperiti cu folie si dati la rece minim 30 de minute. Incingeti 2 linguri ulei masline si prajiti cotletele timp de 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Adaugati marinata ramasa in vas si tineti pe foc 10-15 minute, pana se patrund, intorcand o singura data. Continuati sa fierbeti marinata timp de 5 minute, pana cand cantitatea se reduce la jumatate si se ingroasa. Adaugati in vas 2 portocale, curatate de coaja si taiate bucatele, si tineti pe foc timp de 3-4 minute. Adaugati cotletele si acoperiti cu sosul.
Se servesc cu spaghete si patrunjel verde tocat, presarat deasupra Pofta buna! Reteta
Cotlete de miel in stil chinezesc a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici:
Cotlete de miel cu mere,
Drob de miel
Incearca si Rulada tricolora
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel in stil chinezesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe