Mancaruri cu carne

Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalat

ingrediente

   4 cotlete
   150 gr. cabanos sau alt cirnat subtire
   100 gr. unt
   1 catel de usturoi
   2 pahare de vin
   10 cepe mici
   cimbru
   sare
   piper
   15 cartofi mici

mod de preparare

Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalate, usturoiul taiat marunt, sare, piper, cimbru. Se adauga restul de unt, cartofii curatati si spalati. Se toarna vinul. Se acopera si se fierbe la foc potrivit 30 minute. Se asaza cotletele deasupra in vas. Se acopera din nou si se fierb impreuna inca 30 minute la foc potrivit.
Incearca si Sarmale in foi de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite