Creier de porc cu ciuperci

Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de porc se curata de membrana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • creier de porc - 1 kg
  • ciuperci proaspete - 300 g
  • unt - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • vin - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de porc se curata de membrana, se spala si se tine in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Creierul se pune la fiert, apoi se raceste si se taie felii. Ciupercile se inabusa cu untul, sarea si piperul. Cand zeama de la ciuperci a scazut, se adauga ceapa taiata si se rumeneste totul. Se toarna vinul si se lasa sa scada. Dupa fierbere, acest sos se toarna peste creierul taiat felii.

Creierul de porc cu ciuperci se serveste cald sau rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci