Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a
Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a taiat felii groase. Se pipereaza, se trece fiecare felie de creier prin aluat de clatite pregatite din ou, faina si lapte si se prajesc in ulei incins.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon, stropita cu zeama de lamaie.
Alte retete romanesti:
Musaca de vinete
Galuste cu prune
Supa de galuste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii