Se pregateste umplutura astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se fierb car
Se pregateste umplutura astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se fierb cartofii intregi, se curata de coaja, se trec prin masina, se amesteca cu o lingura faina si 1-2 oua. Se rastoarna aceasta coca pe o planseta, peste un strat de faina. Se ruleaza si se taie bucati egale. Fiecare bucata se intinde in forma patrata. In mijlocul patratului pe diagonala se asaza umplutura. Se ruleaza acoperind bine carnea, pe toata suprafata. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii