Se amesteca intr-un vas carnea, oul, piinea, 1/4 cana apa, sare si piper. Se formeaza mingiute care se prajesc rapid. Se scurg de grasimea in exces si
Se amesteca intr-un vas carnea, oul, piinea, 1/4 cana apa, sare si piper. Se formeaza mingiute care se prajesc rapid. Se scurg de grasimea in exces si se asaza intr-un vas. Se adauga supa, 1/2 cana apa, ketchup, ceapa, sosul si usturoiul. Se amesteca bine. Se lasa 5 minute sa fiarba. Se adauga smintina, amestecindu-se.
Se servesc cu spaghete sau orez

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii