Se curata merele si perele, se scoate miezul si se tai cubulete. Fructele si ficatul de pui se adauga peste untul topit, la foc mic. Se scoate ficatul
Se curata merele si perele, se scoate miezul si se tai cubulete. Fructele si ficatul de pui se adauga peste untul topit, la foc mic. Se scoate ficatul si se mixeaza cu nucile, iar piureul obtinut se adauga la fructe. Se spala lamaia si porcala, se razaleste coaja si impreuna cu mierea se adauga la compozitia obtinuta. Se condimenteaza cu sare si piper. Se spala curcanul, se condimenteaza si se umple cu compozitia obtinuta. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, cand carnea devine moale se scoate folia. Se storace portocala si lamaia, iar cu sucul obtinut se stropeste carnea si se lasa la prajit.
Se pun boabele de struguri in jurul curcanului aproape prajit si se lasa cca 10-15 minute.
Alte retete carne
recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii