Mancaruri cu carne

Reteta Dob de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min.
Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt.
Punem la fiert maruntaiele i

ingrediente

   1.5kg organe si prapure de miel
   4 cepe medii
   6 legaturi de ceapa verde
   marar
   patrunjel
   3 oua
   8 linguri ulei
   piper
   sare

mod de preparare

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min.


Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt.


Punem la fiert maruntaiele in apa clocotita cu sare. Lasam sa se raceasca si tocam maruntaiele bucati, apoi le inabusam impreuna cu ceapa si 4 linguri de ulei. Cand s-a racit turnm in masina de tocat si amestecam cu ouale batute cu sare, piper si verdeata.


Cu aceasta compozitie umplem prapurele, il impaturim si il asezam in tava cu restul de ulei. Se coace 25 min.
Incearca si Friptura cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Dob de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite