Drob cu pui

Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza. Curatam ceapa si o tocam marunt. Cand s-au fiert maruntaiele,

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g pipote si inimi
  • 1 morcov
  • 300g ficat pui
  • 1 albitura
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 3-4 catei usturoi
  • 3-4 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa se racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat.

Amesteca ceapa cu carnea tocata , pune usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.

Potrivim de sare si piper apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Unge drobul cu oul batut si dam la cuptor pt 40-45 minute.
Alte retete de drob

Drob

Drob de pui

Drob de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc