Mancaruri cu carne

Reteta Drob cu pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:5m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Cand s-au fiert maruntaiele,

ingrediente

   400g pipote si inimi
   1 morcov
   300g ficat pui
   1 albitura
   1 ceapa
   4 oua
   3-4 catei usturoi
   3-4 fire de patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa se racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat.

Amesteca ceapa cu carnea tocata , pune usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.

Potrivim de sare si piper apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Unge drobul cu oul batut si dam la cuptor pt 40-45 minute.
Alte retete de drob



Drob

Drob de pui

Drob de pasare
Incearca si Pulpa de berbec cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.