Drob in crusta de bacon

1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verd

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de miel tocata
  • 600 g pipote si ficatei de pasare
  • 8 oua
  • 10 felii de bacon
  • 2 cepe
  • frunze de praz
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 legaturi de marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verdeata si se lasa la rece.

2. Se aseaza feliile de bacon transversal, pe fundul unei forme, intercaland intre ele frunze praz verde. Se va avea grija ca o parte din lungimea acestora sa fie folosite al acoperirea drobului.

3. Se intinde deasupra jumatate din compozitia de drob. Se adauga amestecul de praz si de verdeata, ouale fierte tari si se pune a doua jumatate din compozitia de carne.

Se acopera cu feliile de bacon si frunzele de praz. Se pune in cuptor pentru 45 de minute.
Se serveste cald sau rece, cu sos de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci