Escalop cu sos de rosii

Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Escalop cu sos de rosii

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vitel
  • 2 linguri faina
  • sare si piper
  • boaia de ardei
  • SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline. O scoatem pe o farfurile si o acoperim. Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin. Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust, Adaugam bucatile de carne si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci