Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajest
Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajeste intr o tigaie, in ulei. Dupa prajire se scot intr un vas, se toarna sosul deasupra si se fierbe la foc domol. Ciupercile se curata, se spala, se taie in felii si se calesc in untul incins. Cand sint gata, se pun peste escalop impreuna cu vinul. Se mai fierbe 10 minute. Se servesc cu verdeata tocata marunt desupra si cu garnitura de salata verde sau de andive, dupa sezon. Se recomanda vinul roze sec sau rosu demisec, dupa preferinta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii