Mancaruri cu carne

Reteta Escalop de porc cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
chis_10988 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajest

ingrediente

   1
   300 kg. carne de porc
   100 ml. ulei
   100 g. faina
   800 g. ciuperci proaspete
   75 g. unt
   100 ml. vin
   500 g. sos brun
   50 g. verdeata
   50 g. sare

mod de preparare

Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajeste intr o tigaie, in ulei. Dupa prajire se scot intr un vas, se toarna sosul deasupra si se fierbe la foc domol. Ciupercile se curata, se spala, se taie in felii si se calesc in untul incins. Cand sint gata, se pun peste escalop impreuna cu vinul. Se mai fierbe 10 minute. Se servesc cu verdeata tocata marunt desupra si cu garnitura de salata verde sau de andive, dupa sezon. Se recomanda vinul roze sec sau rosu demisec, dupa preferinta.
Incearca si Antricot de vaca cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.