Escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval

Pentru escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval taiati carnea in felii, bateti-o cu ciocanul de snitele, pudrati-o cu faina si frigeti-o in ulei fierbinte.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g muschiulet de vita
  • 250 g de ciuperci
  • 250 g de cascaval
  • o lingura rasa cu faina
  • 250 g de rosii
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval taiati carnea in felii, bateti-o cu ciocanul de snitele, pudrati-o cu faina si frigeti-o in ulei fierbinte. Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii si caliti-le in grasime fierbinte. Cand sint gata, puneti-le in castron si pudrati-le cu: piper, sare si verdeata tocata marunt. Pe fiecare felie de escalop puneti cite o lingura din compozitie, puneti deasupra cite o felie de cascaval, in mijlocul careia puneti cite o bucata de rosie curatata de pielita. Lasati preparatul la cuptor cu foc potrivit pana cand se gratineaza frumos.


Serviti cu garnitura de sos tomat, condimentat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc