Escalop voievodal

Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. muschiulet de vita
  • 250 gr. ciuperci
  • 250 gr. cascaval
  • o lingura rasa cu faina
  • 250 gr. rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie in felii si se calesc in grasime fierbinte. Cind sint gata, se pun in castron si se pudreaza cu piper, sare si verdeata tocata marunt. Pe fiecare felie de escalop se pune cite o lingura din compozitie, se pune deasupra cite o felie de cascaval, in mijlocul careia se pune cite o bucata de rosie curatata de pielita. Se lasa preparatul la cuptor cu foc potrivit pina cind se gratineaza frumos.
Se serveste cu garnitura de sos tomat, condimentat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci