Mancaruri cu carne

Farsmac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de oase si cartofii fierti. Se adauga

ingrediente

   250 gr. carne de vaca
   vitel
   miel sau porc
   1 hering
   3 cartofi mijlocii fierti
   2 oua
   2 linguri smintina
   2 linguri faina
   1 lingura unt sau 2 linguri ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de oase si cartofii fierti. Se adauga faina, sarea si piperul, apoi galbenusurile, smintina si untul topit. Se amesteca bine si se adauga albusurile batute amestecind de aceasta data foarte usor. Compozitia obtinuta se asaza intr-un vas Jena(sau in lipsa intr-o cratita) unsa si presarata cu pesmet si se da la cuptor pentru 20-30 minute Se poate servi calda simpla sau cu sos de tomate si rece.
Incearca si Pui cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Farsmac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite