Fasole verde cu carne de vaca

Se taie carnea bucati potrivite si se prajeste cu untura. Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina si se a

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne
  • 1 kg fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 linguri untura
  • 4-5 rosii
  • 1/2 lingurita faina
  • sare
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivite si se prajeste cu untura. Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna apoi apa calda ca sa se acopere bucatile de carne, se pune sarea si se lasa sa fiarba la foc mic ½ ora. Se pune fasolea curatata si spalata, se mai lasa sa fiarba 15 min., apoi se adauga rosiile fierte separat si strecurate si verdeata tocata. Se da la cuptor pina scade bine. Ceapa prajita se poate inlocui cu ceapa rasa, cruda. In acest caz se pune o data cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci