Ficat cu ceapa

Ficatul il stergem,  ceapa o taiem rondele groase si o prajim in ulei, apoi o punem la scurs. In uleiul ramas bagam ficatul. Pana se face el pre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Ficat cu ceapa

Ingrediente

  • ficat de porc ceapa ulei sos: rozmarin
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare si piper

Mod de preparare

Ficatul il stergem,  ceapa o taiem rondele groase si o prajim in ulei, apoi o punem la scurs. In uleiul ramas bagam ficatul. Pana se face el pregatim sosul intr-un castronel din rozmarin, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper. Mutam totul intr-un pahar si emulsionam cu mixerul. In final montam totul pe farfurie: ficat, ceapa, sos.


Se serveste cald, cu piure de cartofi sau pilaf de orez. Aceasta reteta a fost postata de BD pe forumul culinar.  Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc