Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de porc cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ficat de porc - 500 g
   untura/ulei - 50 g (ml)
   lamaie - 50 g
   sos de smantana - 500 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Sosul de smantana se strecoara peste bucatile de ficat si se fierb 8 minute. Se adauga sucul de lamaie si piper.




Ficatul de porc cu sos de smantana se prezinta pe platou, cu diferite garnituri.


Incearca si Friptura deosebita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.