Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de pui lionez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi

ingrediente

   800 gr ficat de pui
   200 gr ceapa
   100 ml ulei
   50 gr faina
   1 kg cartofi
   1 legatura patrunjel
   piper
   sare

mod de preparare

Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi in 50 ml ulei si se scot separat. In uleiul ramas se adauga 200 ml apa, sare si piper. Se fierbe 10 minute si se strecoara peste dicatei. Ceapa se inabusa in restul de ulei si se adauga peste ficat.
Ficatul se serveste de pe platou, cu ceapa deasupra, impreuna cu cartofii natur si patrunjel tocat deasupra.





Alte retete culinare:





Friptura de vita la cuptor


Rulada de porc


Muschi de porc la cuptor
Incearca si Piept de pui in crusta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui lionez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.