Mancaruri cu carne

Reteta Ficatei de pasare cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreun

ingrediente

   500 g ficatei
   o ceapa mare
   100 ml ulei
   un usturoi
   o legatura verdeata
   piper macinat si boabe
   50 ml vin alb

mod de preparare

Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreuna cu ceapa. Cind sint bine patrunsi se toarna vinul, putina apa, mirodeniile, verdeata tocata, usturoiul pisat. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ficateii sint bine fierti. Se serveste rece cu patrunjel tocat.
Incearca si Hamburger umplut cu ou si cascaval, reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu sos de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.